PROMISIUNEA GO OUTSIDE

Ghizi certificati national si international

Angajamentul nostru este de a colabora cu unii din cei mai buni Lideri Montani Internaționali si Ghizi Montani. În plus, fața de competențele tehnice și acreditările personale, acestia trebuie să aibă abilități excelente de comunicare.

Ghizii nostri au capacitatea de a transforma o mare provocare într-o Aventura de Neuitat. Ei efectuează cursuri periodice de dezvoltare a competențelor tehnice și de prim ajutor.

Întotdeauna grupuri mici (3-12 participanti)

Indiferent de tipul de drumeție, că este de o zi sau de mai multe zile, că este între cabane sau cu cortul întotdeauna vom avea un număr mic de participanți, maxim 12. Vei participa la o iesire în natură cu un program personalizat.

Punând întotdeauna accent pe calitatea experiențelor, iți vom oferi o drumeție de neuitat.

Managementul riscului și acordarea primului ajutor

Toți ghizii noștri sunt certificați și au cursuri de “Acordarea primului ajutor în teren montan”. De asemenea ei au asupra lor echipamentul necesar acordării primului ajutor până la sosirea echipajelor de urgență în caz de accident.

Ghizii sunt permanent pregătiți în manegementul riscului în asa fel încat tu să fii mereu în siguranță.

O multitudine de experiențe

Ofertele noastre variază de la drumeții ușoare de una, două zile (ele putând fi practicate împreună cu familia), la drumeții de mai multe zile, în circuit între cabane sau cu posibilități de campare diverse, de la ture ușoare la traversări de masive muntoase.

Destinațiile noastre variază de la Carpații Orientali, la Munții Făgăraș și Retezat, de la Munții Apuseni la Munții Macinului. De asemenea am înclus o serie de destinații internaționale, cum ar fi Olimp în Grecia, Musala în Bulgaria și Tatra Înalta în Slovacia.

Dorința noastră este să vă bucurați de peisaje deosebite și variate pentru a vă oferi momente unice din viața voastră.

Conservarea mediului

De fiecare dată când vom face o excursie vom face tot posibilul ca să avem asupra mediului un impact minim, în asa fel încat el să rămână neschimbat pentru generațiile viitoare.

ECHIPA GO OUTSIDE

Echipa Go Outside este o echipă tânără și dinamică, dar în același timp, o echipă experimentată ce te va conduce cu pasiune în mijlocul naturii.
În activitatea noastră punem accentul, în primul rând, pe siguranța ta și prin a-ți oferi o experiență de neuitat.
Toți ghizii nostrili au atestate naționale sau internaționale, sunt pregătiți în a-ți oferi primul ajutor si de a te conduce pe cărări montane în siguranță.

Rezervare